AV Installatie voor Horeca en/of 

evenementen locaties

Audio Visual & lighting installatie 

Voor Horeca zaken bieden wij, budget prijzen met hoogwaardige kwaliteit van installatie door een professional. Wij installeren nieuwe setups maar kunnen ook de huidige installatie vernieuwen of updaten. Tevens bieden wij onderhoud service aan van je huidige AV systeem. Bij elke nieuwe installatie zit er een kosteloos service contract bij van 8 maanden. Tevens bieden wij garantie op alle producten van 12 maanden.  

Heeft u nu een AV systeem die u wil vernieuwen? Geen probleem. Wij komen kosteloos langs voor een schouw en advies gesprek. Hierna kunnen wij een offerte opmaken en evt aanpassing aan uw systeem voor budget prijzen maar wel met een hoge kwaliteit installatie. Heeft u zelf producten gekocht? Ook dit is mogelijk om door ons te laten installeren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek. 

Wij werken met VP bediening producten. Wij hebben een officiële opleiding gehad om dit te installeren en te programmeren. Ons systeem is eenvoudig te bedienen door uw  personeelsleden. Wij kunnen alles voor u programmeren en is makkelijk te bedienen door middel van een app op uw huidige telefoon of tablet. Ook kunnen wij een bediening knop installeren waarbij u vanuit de DJ booth of achter de bar het licht kunt bedienen.  

Beamer/Tv installatie

Licht besturingsysteem installatie 

Intelligent licht(DMX) installatie 

Audio installatie 

Are you ready to hire us?

Neem contact met ons op!