Portofolio 

Showreel

Promotie Poltie

Voor de opendag van de Politie Haarlemmermeer hebben wij een actie film gemaakt. Alle mensen in deze film zijn werkzaam bij de Politie Kennemerland. Ik zelf op dat moment ook werkzaam bij de Politie. ;-) 

 

Social reclame 

In samenwerking met Alternate the Computerstore van de Benelux hebben wij in een verlaten zwembad in Rotterdam deze film geproduceerd. Samen met een Airsoft event bureau is deze social reclame  tot stand gekomen. Deze film is op diverse social media kanalen verspreid.    

 

Social presentatie 

Een presentatie video voor dit training en detachering bureau zijn wij op pad gegaan met de handhavers. Door deze video heeft het bedrijf een boost gekregen online en op de vakbeurs. Zie het mooie eindresultaat in deze video. Deze film is op diverse social media kanalen verspreid.    

 

Brandmark Slowbooth 

In opdracht voor Microsoft Nederland hebben wij voor een Awardshow een Brandit Slowbooth gemaakt. Eerder hebben wij al andere event projecten voor Microsoft geproduceerd. 

 

Aftermovie Event 

Wij hebben voor het festival, de Locoreunie, diverse film projecten gedraaid. Het laatste project is de aftermovie van afgelopen september. 

 

Livestream Gemeente Zoetermeer 

Zoetermeer Oranje livestream!! Zo klonk het in de Covid tijd. Voor de gemeente heeft ZiePRO Media de Livestream verzorgd in samenwerking met Artistic Productions en DDP Media op Koningsdag 2021

 

Livestream event 

In de Covid tijd hebben wij een uitzending gemaakt voor de inwoners van Zoetermeer. Dit is gebeurt met diverse mensen en organisaties. 

Deze Livestream wordt uitgezonden op de locale televisie en gestreamd via Internet. Op het hoogte punt van deze uitzending keken er meer dan 15.000 mensen. Dit is aan de hand van de streams via de server van ZFM berekend. Een hoogte punt persoonlijk voor mij als film maker.

 

 

Trouw film/clip

Van 2010 tot 2017 heb ik elk jaar z'n 15 stellen per jaar gelukkig gemaakt met een fantastische trouwfilm. Zie reviews op www.theperfectwedding.nl

 

De Lipdubcrew

Ik heb het bedrijf de Lipdubcrew in 2013 opgericht. Van Groningen tot Brugge waren wij actief. Met 9 workshopleiders gaven wij workshops op locatie in Nederland en België. Inmiddels is de Lipdubcrew  verkocht aan een van de workshopleiders en zet hij het bedrijf voort.

 

Slowbooth

Ook dit onderdeel is van ons!! Inzetbaar op alle feesten en grote events. Wij, Slowbooth zijn het enigste bedrijf in Nederland die dit unieke concept aanbied. Oorspronkelijk komt de slow motion video booth uit Amerika waar het al een tijdje hot is op events en feesten.

Een uniek en innovatief alternatief voor een reguliere photobooth. De videoclip is direct te delen met vrienden, familie en collega’s via email en/of social media.

 

Ben je overtuigd en klaar om mij in te huren?

Neem contact met mij op. Al vanaf 65 euro per uur kunnen wij starten.