Filmen

Heb jij een bedrijf die meer wil laten zien dan dat je nu doet? ZiePRO Media heeft ruime ervaring in het maken en bedenken van Social films. Wij maken presentatie, reclame en beursfilm op maat. Dus alles is maatwerk. Wil je een videoclip opnemen of een insta/social commercial verticaal. Wij hebben genoeg in huis om jou wensen in vervulling te gaan. ZiePRO Media heeft zijn eigen pro apparatuur maar heeft ook een groot netwerk voor evt andere bijzonderen camera's of opname apparatuur.  

 

Montage

De montage is het belangrijkste van alles. Je kan alles goed filmen en mooi en strak hebben maar de verhaal lijn is het belangrijkste. Geen lange films maar korte en doordachte films. Met de juiste kennis en ervaring maken wij het project af in onze eigen studio. Heb je eigen werk of alleen een montage nodig voor jou project dan is dit ook mogelijk. Wij bespreken samen jou wensen en zorgen voor de juiste afwikkeling. 

Wij gebruiken altijd Copyright free music! Hierdoor kan je jou film op elk social media gebruiken zonder dat je geweigerd wordt. Tevens kan er nooit iemand de rechten claimen waardoor je niets meer aan je film hebt. 

Wat kost het ongeveer...?

Basis

€ 65 ,-

Basis opname en montage prijs per uur.

Bedrijf presentatie   

 800

Een bedrijfspresentie bestaand uit 2 films waarvan 1 social korte film. Dit is een indicatie prijs!