01
  Videography

  Airsoft Event

  Read more
  01
  09
  02
  Videography

  Promotie Politie

  Voor de promotie van een open dag van de Politie Haarlemmermeer in Hoofddorp hebben wij deze promotie film gemaakt. Script geschreven en uitgevoerd door Ziepro media.
  Read more
  02
  09
  03
  Trouwclip

  Nicky & Guy

  In het mooie Kappelle in België hebben Nicky & Guy het ja wordt gegeven. Deze fantastische dag mocht ik registreren en hun unieke en bijzondere momenten vastleggen op film. Het eind resultaat in zwart/wit mag er dan ook wezen. Kijk hoe zij elkaar het Ja, woord geven.  
  Read more
  03
  09
  04
  Videography

  Critical Hit

  Voor een evenementen organisatie die airsoft events organiseert hebben een aantal promotie films gemaakt. 
  Read more
  04
  09
  05
  Trouwclip

  Dennis & Tess

  Een fantastisch plek, waar Dennis en Tess het ja woord gaven, met de warme gastvrijheid van Brabant. Dit super leuke en levensgenietente stel maakte er een feestje. 
  Read more
  05
  09
  06
  Trouwclip

  Anne & Thijs

  Tussen 2 huizen ergens in de Polder loopt een weg. Deze weg was voor Anne en Thijs geen grens om niet verliefd op elkaar te worden. Als buurmeisje en buurjongen liepen zij de kerk in en kwamen eruit als man en vrouw. Deze prachtige mensen mocht ik vastleggen op deze fantastische dag. 
  Read more
  06
  09
  07
  Videography

  DJ Discobus promotie film

  Voor de Dj Discobus heb ik een promotie film gemaakt. Zie het fantastische eindresultaat. Wie wil deze bus nou niet? 😉
  Read more
  07
  09
  08
  Videography

  Slow motion booth

  Een uniek en innovatief alternatief voor een reguliere fotobooth. Oorspronkelijk komt de slow motion booth uit Amerika waar het al een tijdje hot is op events en feesten. Wij, Slowbooth zijn het enigste bedrijf in Nederland die dit unieke concept aanbied. Inzetbaar op alle feesten en grote events.
  Read more
  08
  09
  09
  Videography

  Lipdubcrew

  De workshopleiders van de Lipdubcrew zijn echte profs! Onze workshopleiders komen uit heel Nederland en België. Wij zijn het grootste bedrijf die dit concept 'Lipdubben' aanbied met de meeste vaste workshopleiders.
  Read more
  09
  09
  Testimonials

  Clients Says

  Peoplewho work with Indigo Productions have something important to say. We enable them to say it in engaging and persuasive ways. We make their message compelling and relatable to their specific audience through creative storytelling and dynamic video production.

  Andrew Wright

  Norman President
  01
  02
  People who work with Indigo Productions have something important to say. We enable them to say it in engaging and persuasive ways. We make their message compelling and relatable to their specific audience through creative storytelling and dynamic video production.

  Andrew Wright

  Norman President
  02
  02
  my products

  Shop

  [pt_product carousel=”on” autoplay=”off” show_categories=”off” uniq_id=”5bdf337116193″][/pt_product]
  partners

  Our Best Clients