01
Videography

Airsoft Event

Read more
01
09
02
Videography

Promotie Politie

Voor de promotie van een open dag van de Politie Haarlemmermeer in Hoofddorp hebben wij deze promotie film gemaakt. Script geschreven en uitgevoerd door Ziepro media.
Read more
02
09
03
Trouwclip

Nicky & Guy

In het mooie Kappelle in België hebben Nicky & Guy het ja wordt gegeven. Deze fantastische dag mocht ik registreren en hun unieke en bijzondere momenten vastleggen op film. Het eind resultaat in zwart/wit mag er dan ook wezen. Kijk hoe zij elkaar het Ja, woord geven.  
Read more
03
09
04
Videography

Critical Hit

Voor een evenementen organisatie die airsoft events organiseert hebben een aantal promotie films gemaakt. 
Read more
04
09
05
Trouwclip

Dennis & Tess

Een fantastisch plek, waar Dennis en Tess het ja woord gaven, met de warme gastvrijheid van Brabant. Dit super leuke en levensgenietente stel maakte er een feestje. 
Read more
05
09
06
Trouwclip

Anne & Thijs

Tussen 2 huizen ergens in de Polder loopt een weg. Deze weg was voor Anne en Thijs geen grens om niet verliefd op elkaar te worden. Als buurmeisje en buurjongen liepen zij de kerk in en kwamen eruit als man en vrouw. Deze prachtige mensen mocht ik vastleggen op deze fantastische dag. 
Read more
06
09
07
Videography

DJ Discobus promotie film

Voor de Dj Discobus heb ik een promotie film gemaakt. Zie het fantastische eindresultaat. Wie wil deze bus nou niet? 😉
Read more
07
09
08
Videography

Slow motion booth

Een uniek en innovatief alternatief voor een reguliere fotobooth. Oorspronkelijk komt de slow motion booth uit Amerika waar het al een tijdje hot is op events en feesten. Wij, Slowbooth zijn het enigste bedrijf in Nederland die dit unieke concept aanbied. Inzetbaar op alle feesten en grote events.
Read more
08
09
09
Videography

Lipdubcrew

De workshopleiders van de Lipdubcrew zijn echte profs! Onze workshopleiders komen uit heel Nederland en België. Wij zijn het grootste bedrijf die dit concept 'Lipdubben' aanbied met de meeste vaste workshopleiders.
Read more
09
09