Even voorstellen

Mijn naam is Thierry
AV specialist & Event Concept Designer

Al sinds 2013 ben ik bezig in de wereld van films. Een grote passie van mij waarbij creativiteit en originaliteit een zeer grote rol speelt. Ik heb het brand Ziepro uitgebouwd waarbij de onderdelen zoals de Lipdubcrew en Slowbooth een grote medespeler zijn in de wereld van workshops en event entertainment. Uitgebouwd met een gigantisch netwerk van professionals in de wereld van event, entertainment en audio visual. Wat is mooier dan van je passie je beroep maken en mensen gelukkig daarmee te maken. Ziepro media staat voor happiness and joy.  

Trouwclips
Ik vertaal jullie verhaal in een filmische wijze met alle hoogtepunten van de dag. Door jaren lang ervaring hierin weet ik precies goed wat jullie willen zien.
Slowbooth
Een echte unieke beleving op jullie trouwfeest of op je personeelsfeest. Dit unieke product wordt alleen in dit format door Ziepro geleverd.
Lipdubben
Nog steeds zeer populair voor vrijgezellenfeesten en teambuildings in Nederland & België. Met de Lipdubcrew is de workshop lippen echt een feestje.
Specialist
Een specialist op het gebied van geluid en licht. Vanaf jongs af aan al bezig geweest met licht, geluid en theatertechniek. Hierdoor al aardig wat jaren ervaring in de AV en evenementen sector.
Wat kan ik voor je betekenen

Beelden zeggen meer dan je denkt

Beelden zeggen meer dan je denkt en ano 2020 kan je niet meer zonder video. Je verkoopt je product, huis of auto tegenwoordig met een video. Video zegt meer dan een foto en je brengt de juiste beleving over naar de kijker. Alleen kan je niet zomaar een video opnemen met je telefoon zonder de kennis te hebben. Niet alleen de technische kennis van het film vak maar ook de creatieve mind heb je nodig om jou product goed te kunnen verkopen. Daarom heb je een vak man of vrouw nodig om jou idee goed en logisch te verfilmen. Neem contact op met ons en laten wij het bespreken, vrijblijvend!

Trouwclips
Ik vertaal jullie verhaal in een filmische wijze met alle hoogtepunten van de dag. Door jaren lang ervaring hierin weet ik precies goed wat jullie willen zien. Prijzen vanaf 1.100 euro.
Aftermovies
Wil jij na je event een gemonteerde registratie zien? Dan ben je bij ons aan het goeie adres. Wij zullen tijdens het event alles vastleggen. Na het event monteren wij de aftermovie in de style van jullie event of festival. Wij werken met meerdere professionele AV mensen om dit te realiseren. Kleine events vanaf 950 euro en grote events op aanvraag.
Videoclips
Ziepro Media maakt voor jou (jullie) als, band, rapper of andere artiest een professionele videoclip. Wij maken een script, doen de opnamen en monteren dit tot in geheel. Ook denken wij met je mee om een toffe locatie te vinden.
Verkoop je product!
Wij maken korte films van Huizen, auto's of andere producten. Bespreek met ons jou idee en wij kunnen je helpen om dit concept goed op film te zetten.
Videography

Airsoft Event

01
09
Videography

Promotie Politie

02
09
Trouwclip

Nicky & Guy

03
09
Videography

Critical Hit

04
09
Trouwclip

Dennis & Tess

05
09
Trouwclip

Anne & Thijs

06
09
07
09
Videography

Slow motion booth

08
09
Videography

Lipdubcrew

09
09

Contact Me

Telefoon:+3179 888 42 65
E-mail:info@ziepro.nl
AdresZoetermeer, Nederland
Kvk:77041720

Vragen?